пʼятниця, 7 грудня 2007 р.

Забудова uber alles, або "Громадське обговорення" веде Пеньковський. ВІДЕО.

23.11.2007 у Будинку Офіцерів відомий тепер всьому Києву горе-"представник забудовника" пан Пеньковський знову фальсифікував "громадське обговорення" забудови на вул. Мечникова, 7-б. Там вже є поряд одне зсувонебезпечне будівництво, але "інвестори" не вгамовуються.

Знову "обговорення" було анонсоване на 18 годину, а почати його Пеньковський хотів о 17-й. Але цього разу хтось з масовки проговорився щодо планів фальсифікатора сусідам, ті прийшли раніше й заблокували сцену разом з трибуною.

Півсотні куплених "активістів" Пеньковського, не зважаючи на відсутність представника районної адміністрації, слухняно створювали видимість легітимності "обговорення": під вигуки місцевих мешканців "злочинець веде збори!", "відбувається злочин!" піднімали свої зелені мандатики. Я знімав весь цей цирк, і у мене мало не відібрали відеокамеру. А от журналісти каналу "Сіті", запрошені Пеньковським, ніяких неприємностей не мали і в той же вечір пустили в ефір рафіновану, співчутливу до забудовника "картинку".

ВІДЕОЗАПИС ФАЛЬСИФІКОВАНОГО "ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ", що тривало всього 25 хвилин.

( Частина 1 - Товарищи, мы все равно начинаем собрание! )

( Частина 2. Куплена активістка: Я только ЗА! )

( Частина 3 - Если вы думаете, что вам удастся препятствовать хозяйственной деятельности, то меня вы не спровоцируете! )

( Репортаж каналу СІТІ - Ай-ай-ай, жители не доверяют застройщикам с купленными чиновниками и якобы разделились на два лагеря... )

Автор - sheliazhenko

Немає коментарів: